Servicii Optimizare SEO

Optimizare SEO - Agentie din Bucuresti

Servicii optimizare SEO oferite de firma Smart On Web, agentie din Bucuresti, specialisti in promovare site-uri. Noi stim cum si putem sa iti aducem site-ul sau magazinul online pe prima pagina Google, la pret bun.

Optimizarea pentru motoarele de cautare este un serviciu complex si de aceea este de preferat sa apelezi la o agentie de profesionisti in domeniu. Asa ca, daca vei alege serviciile oferite de firma noastra din Bucuresti, pentru tine totul se va rezuma la: „Site-ul meu intre primele pe Google”.

In cele ce urmeaza, iti vom explica, pe scurt, ce facem noi ca agentie in procesul de promovare SEO (Search Engine Optimization). Totul, fara a te obosi cu multe detalii tehince. Asadar, iata ce facem noi pentru ca website-ul tau sa ajunga acolo unde ii este locul.

servicii optimizare seo agentie bucuresti

Agentie servicii SEO din Bucuresti

Aceste servicii SEO se impart in doua mari ramuri esentiale: optimizare On-Page si Off-Page. Categoria On-Page este dedicata website-ului in interiorul acestuia, iar Off-Page exteriorului, prin promovare in intreg mediul online.

Noi suntem o agentie din Bucuresti, cu specialisti in ambele servicii mentionate mai sus. De aceea, mai jos, iti prezentam un scurt rezumat, foarte usor de inteles, chiar daca nu esti specialist in acest domeniu. Astfel, ca tu sa stii ce putem face pentru afacerea ta online.

Servicii optimizare SEO On-Page pentru site

Titluri, subtitluri si text

Textul, impreuna cu titlurile si subtitlurile din interiorul site-ului, reprezinta partea principala de informatie pe care o primeste vizitatorul. Google stie asta si face promovarea dupa calitatea lor.

Link-uri interne si externe

Un plus de calitate va fi dat de continutul link-urilor, in special al celor interne. Dispunerea strategica a acestora, de multe ori, poate face diferenta in raport cu ceilalti competitori.

Titluri si descrieri meta

Titlurile si descrierile meta sunt acelea care apar pe Google dupa cautarea unui cuvant cheie. De aceea este vital sa fie optimizate corect, dar si sa transmita concret continutul paginii web.

Viteza de incarcate

Incarcarea rapida a unui site de prezentare sau magazin online este dublu-benefica. Pe de-o parte Google tine cont de viteza de incarcare in clasari, iar pe de alta parte, utilizatorii vor aprecia asta.

Poze / Video

Este obligatoriu ca website-ul tau sa contina imagini, dar nu este de ajuns. Pozele trebuie sa beneficieze si ele de optimizare. De asemenea, fotografiile trebuie comprimate (fara a le altera calitatea).

Incorporare in Google

Google ofera oportunitati fantastice pentru imbunatatirea scorului prin servicii ca Search Console, Analytics sau Business. Folosite la potential maxim, serviciile acestea pot oferi rezultate remarcabile.

Off-Page

Studiul concurentei

Studierea atenta si constanta a competitorilor e extrem de importanta. O buna cunoastere a concurentilor si a strategiei lor din mediul online sunt lucruri esentiale pentru a-I putea depasi.

Publicare Articole

Publicarea de articole pe platforme online de calitate este metoda de promovare cu cel mai puternic si rapid impact in obtinerea locurilor fruntase. Insa, pentru a avea efect, si acestea trebuie sa fie optimizate.

Creare advertoriale

Agentia noastra va poate crea advertorial pentru afacerea ta. De asemenea, daca vei avea deja scrise articolele, noi le putem optimiza conform standardelor impuse de Google.

Call Now Button