Promovare Site

Promovare online pentru site

Partea de promovare online a unui site este cea decisiva. E foarte bine daca ai un site cu un design frumos si optim din punct de vedere tehnic. Dar acesta trebuie sa aiba si vizitatori. Si nu orice vizitatori. Afacerea ta online trebuie sa primeasca vizite din partea celor interesati de serviciile pe care le oferi tu. Pentru asta, ai nevoie de promovarea prin Facebook, Google Ads si optimizare Seo, acestea fiind cele mai de succes metode.

Promovarea trebuie facuta destept. Anunturile tale trebuie sa ajunga doar la oamenii interesati de servicii din domeniul tau de activitate. Iar pentru asta ai nevoie de profesionisti in domeniu, experti in optimizare SEO si campanii publicitare prin Facebook sau Google Ads. Aici intervenim noi.

promovare online site

Optimizare SEO – Promovare Facebook si Google Ads

Secretul promovarii eficiente consta in foarte multe detalii. Tinand cont de ele noi optimizam bugetul tau, asa incat sa nu irosesti banii in van. Fie ca vorbim de optimizare SEO, Facebook Ads sau Google Ads, acestea pot fi performante doar dacă știi pe ce trebuie mizat și ce trebuie să eliminat.

Pentru performanta campaniilor noi analizam si evaluam toti parametrii necesari. Pe baza acestora, facem setarile (de locatie, varsta, sex, statut financiar, etc) in asa fel incat sa ne adresam doar publicului tau tinta. Totul fara cheltuieli inutile.

Promovare Facebook Ads

Vei avea reclama ta, cu poza si textul dorit. Anunturile vor aparea pe conturile de Facebook ale celor care au cautat informatii din domeniul tau de activitate sau au accesat pagini din acelasi domeniu.

Promovare Google Ads

Aceasta metoda iti permite sa apari intre primele rezultate pe Google, cand cineva cauta cuvintele cheie pe care le doresti. Se va percepe un cost pentru fiecare click inregistrat spre site-ul tau.

Promovare SEO

Consta in optimizarea site-ului tau dupa criteriile Google. Daca este bine optimizat, Google te va clasa intre primele rezultate la cautarile din domeniul tau de activitate. Si asta fara sa mai platesti nimic.

Call Now Button