Promovare Site

Promovare site online: SEO, Google & FB

Promovare site online prin SEO, Google AdWords si Facebook Ads, servicii oferite de agentia Smart On Web. E foarte bine daca ai un website cu un design frumos si optim din punct de vedere tehnic. Dar este decisiv ca acesta sa aiba si vizitatori. Si nu orice vizitatori. Trebuie sa primeasca vizite din partea celor interesati de serviciile sau de produsele firmei tale.

Promovarea trebuie facuta destept. Firma ta trebuie sa ajunga tintit la oamenii interesati de domeniul tau de activitate. Pentru asta ai nevoie de profesionisti in domeniu, experti in servicii optimizare SEO si campanii publicitare prin Facebook sau Google. Aici intervenim noi, agentia de marketink Smart On Web, din Bucuresti. Iata mai jos ce iti putem oferi.

promovare site online seo google facebook ads

Agentie de marketing - Servicii pentru website si magazin

Firma Smart On Web, agentie de marketing, iti garanteaza servicii profesionale in domeniul promovarii pentru website sau magazin online. Vom optimizam bugetul asa incat sa nu irosesti bani. Reclama va fi performanta doar dacă știi pe ce trebuie mizat și ce trebuie să eliminat.

Pentru performanta campaniilor noi analizam si evaluam toti parametrii necesari. Pe baza acestora, gestionam atent setarile: de locatie, varsta, sex, statut financiar, etc. Totul, in asa fel incat sa ne adresam doar publicului tau tinta, fara cheltuieli inutile, cu un cost cat mai mic posibil.

Promovare SEO Site

Tipul de promovare SEO consta in optimizarea unui site sau magazin online dupa criteriile Google. Daca ai o optimizare profesionala, te vei clasa intre primele rezultate. Si asta fara sa mai ai costuri per clic ca in cazul publicitatii platite.

Promovare Online Google Ads

Promovarea Google Ads (AdWords) a unui site web permite sa apari in primele rezultate, cand cineva cauta serviciile si produsele tale. O campanie bine gestioanata si optimizata iti va aduce clienti foarte rapid, la cost redus per click.

Publicitate Facebook Ads

Publicitatea prin Facebook Ads, optimizata si administrata profesional, poate da rezultate fantastice. Anunturile tale vor fi setate sa apara doar pe conturile de Facebook ale celor care interesati de domeniul tau de activitate.

Call Now Button