Creare Site De Prezentare

Creare site web WordPress

Serviciul de creare site web de prezentare WordPress este principalul nostru domeniu de activitate. Suntem firma Smart On Web din Bucuresti, profesionisti in acest domeniu si punem multa pasiune in ceea ce facem.
 

Noi stim ca in 2019, orice afacere serioasa trebuie sa aiba un website, dar nu oricum. Acesta este oglinda firmei tale si trebuie sa fie profesional, sa arate bine, sa fie simplu de utilizat pentru orice posibil client, dar si sigur.

Aiciiti vom explica pe larg oferta noastra de realizare website. Vrem ca tu sa stii fiecare detaliu, in cazul in care alegi sa lucrezi cu noi.

creare site web

Oferta realizare site de prezentare – Pret 950 lei

Suntem siguri ca vrei un website de prezentare profesional, de calitate si cat mai ieftin, daca se poate. Ei bine, da, se poate. Smart On Web Bucuresti iti ofera creare unui site la cele mai inalte standarde la pretul de doar 950 lei. In acest pret vei avea incluse foarte multe servicii de care ai nevoie.

Absolut toate serviciile pe care ti le vom prezenta detaliat, mai jos, sunt fundamentale pentru orice afacere in mediul online. Si toate sunt incluse in oferta de pret. Majoritatea firmelor din domeniu te taxeaza pentru ele, dar apeland la firma noastra din Bucuresti, tu le vei avea incluse gratuit. 

Creare Site-uri Profesionale

Afacerea ta e importanta. Alege sa ai un site WordPress profesional, la cele mai inalte standarde creat de catre profesionisti in domeniu. Totul rapid, de calitate si mai ales la un pret bun.

Retele Sociale

Este important ca firma ta sa fie online si pe Facebook, Twitter sau pe Google Business. Asa ca, noi ti le vom integra in website. Daca nu ai conturi pe aceste retele sociale, noi le putem crea pentru tine.

Creare Design Responsiv

Te asiguram ca website-ul tau de prezentare va fi perfect optimizat atat pentru mobil, cat si pentru tableta. Acesta va arata la fel de bine pe orice dispozitiv si va fi la fel de usor de accesat.

Usor De Administrat

Chiar tu vei putea sa-ti administrezi website-ul tau WordPress foarte simplu. Va fi usor sa adaugi (sa inlocuiesti sau sa stergi) texte sau fotografii. Noi te vom consilia gratuit in aceasta privinta.

Optimizare SEO

Cu siguranta si tu iti vei dori ca afacerea ta sa poata fi gasita pe Google. Optimizarea SEO on-page este cea mai importanta pentru prezenta unei afaceri in motoarele de cautare.

Realizare Email Personalizat

Vei avea adresa ta de email personalizata cu domeniul site-ului tau. Iti oferim creare gratuita a unei adresa de mail in format nume@firmata.ro, pentru a avea o identitate profesionala.

Creare Site De Prezentare
5 (100%) 250 vote[s]
Call Now Button