Creare Site De Prezentare

Creare site web profesional - 1600 lei

Serviciul de creare site web de prezentare profesional este principalul nostru domeniu de activitate. Suntem firma Smart On Web din Bucuresti, si oferim realizare de website WordPress, ieftin, la pret de doar 1600 lei.
In 2020, o afacere serioasa trebuie sa fie prezenta si in mediul online, dar nu oricum. Este oglinda firmei tale si trebuie sa arate bine, sa fie usor de utilizat, pentru orice posibil client, dar si in siguranta.
Aici, noi iti vom explica pe larg oferta noastra. Vrem ca tu sa stii fiecare detaliu, in cazul in care alegi sa lucrezi cu noi.
creare site web prezentare - realizare website bucuresti

Firma creare site de prezentare - Smart On Web Bucuresti

Firma noastra, din Bucuresti, iti ofera creare site de prezentare WordPress de calitate, dar si ieftin. Cu Smart On Web ai cele mai inalte standarde la pretul de doar 1600 lei. In acest pret vei avea incluse foarte multe servicii de care ai nevoie.

Serviciile pe care ti le vom prezenta detaliat, mai jos, sunt fundamentale pentru orice afacere in mediul online. Si toate sunt incluse in oferta noastra. Majoritatea firmelor din domeniu te taxeaza pentru ele, dar apeland la firma noastra din Bucuresti, tu le vei avea incluse gratuit.

Realizare Website Profesional

Afacerea ta e importanta. Alege realizare website profesional WordPress, la cele mai inalte standarde, creat de profesionisti in domeniu. Rapid, de calitate, dar mai ales ieftin.

Retele Sociale

Este important ca firma ta sa fie online si pe Facebook, Twitter sau pe Google Business. Asa ca, noi ti le vom integra, de asemenea. Daca nu ai conturi pe aceste retele sociale, noi le putem crea pentru tine.

Creare Design Responsiv

Te asiguram ca website-ul tau va fi perfect optimizat atat pentru mobil, cat si pentru tableta sau PC. Acesta va arata la fel de bine pe orice dispozitiv si va fi la fel de usor de accesat.

Usor De Administrat

Chiar tu vei putea sa-ti administrezi website-ul tau WordPress foarte simplu. Va fi usor sa adaugi (sa inlocuiesti sau sa stergi) texte sau fotografii. Noi te vom consilia gratuit in aceasta privinta.

Site De Prezentare Ieftin

Consideram ca pretul de 1600 lei, pentru un website de prezentare profesional, este unul foarte bun, chiar ieftin. Profita de acest pret acum, pentru ca oferta noastra este valabila doar luna aceasta.

Realizare Email Personalizat

Vei avea adresa ta de email personalizata cu domeniul site-ului tau. Iti oferim creare gratuita a unei adresa de mail in format nume@firmata.ro, pentru a avea o identitate profesionala.

Alte functionalitati pentru firma ta, incluse in pret

  • Implementare Certificat SSL
  • Formular de contact personalizat
  • Adaugare Google Maps (localizare pe harta)
  • Optimizarea imaginilor pentru incarcare rapida
  • Buton de contact rapid de pe smartphone
  • Galerii foto si slideshow-uri

Optional, iti putem oferi realizare de orice alte functionalitati pe care le doresti. Preturile acestora variaza in functie de complexitatea cerintelor.

Call Now Button