Creare Site De Prezentare

Creare site web - Firma din Bucuresti

Servicii creare site de prezentare sau magazin online WordPress, web design profesional, de la firma Smart On Web din Bucuresti. Noi iti vom realiza imaginea online, sa te reprezinte asa cum trebuie, la un pret bun.
 
In anul 2021, o afacere serioasa trebuie sa fie prezenta si in mediul online, dar nu oricum. Va fi ca o carte de vizita pentru firma ta si trebuie creat sa arate bine, sa fie usor de utilizat pentru orice client, dar sa fie si sigur.
 
In aceasta pagina, iti vom prezenta oferta pe care ti-o face firma noastra din Bucuresti, pentru realizare site (web design). Daca vrei alte informatii, mai detaliate si personalizate, poti contacta agentia noastra foarte usor.
 
creare site de prezentare web firma bucuresti

Firma creare site web de prezentare si magazin online, din Bucuresti

Agentia noastra, iti ofera creare site de prezentare sau magazin online. Servicii de web design de cea mai buna calitate. Cu agentia noastra, ai cele mai inalte standarde WordPress 2021. Vei avea incluse foarte multe optiuni profesionale, de care ai nevoie, la un pret foarte avantajos.

Serviciile pe care ti le vom prezenta detaliat, mai jos, sunt fundamentale pentru crearea unei afaceri in mediul online. Si toate sunt incluse in oferta noastra. Majoritatea firmelor din domeniu te taxeaza pentru ele, dar apeland la firma noastra din Bucuresti, tu le vei avea incluse gratuit.

Servicii realizare site de prezentare / magazin online WordPress, profesional

Servicii profesionale

Afacerea ta este importanta. De aceea, cand vine vorba de pezenta in spatiul online, este recomandat sa alegi sa lucrezi cu profesionisti in domeniu. Oameni care sa iti ofere servicii de calitate, la standard inalt.

Retele Sociale

Este important ca firma ta sa fie online si pe Facebook, Twitter sau pe Google Business. Asa ca, noi ti le vom integra, de asemenea. Daca nu ai conturi pe aceste retele sociale, noi le putem crea pentru tine.

Design Responsiv

Te asiguram ca website-ul tau de prezentare WordPress, va fi perfect optimizat atat pentru mobil, cat si pentru tableta, laptop si pc. Va arata la fel de bine pe orice dispozitiv si va fi la fel de usor de utilizat.

Usor De Administrat

Chiar tu vei putea sa-ti administrezi platforma ta WordPress online, foarte simplu. Va fi usor sa adaugi (sa inlocuiesti sau sa stergi) texte sau fotografii. Noi te vom consilia gratuit in aceasta privinta.

Ieftin

Daca ne vei cere o oferta, vei vedea ca pretul cerut de noi pentru un website profesional este unul foarte bun, chiar ieftin. Profita de acest pret acum, pentru ca oferta noastra este valabila doar in luna aceasta.

Email Personalizat

Vei avea adresa ta de email personalizata cu domeniul tau. Iti oferim creare gratuita a unei adresa de mail in format: business, precum nume@domeniultau.ro, pentru a avea o identitate profesionala.

Functionalitati bonus de web design, incluse in pret

  • Implementare Certificat SSL
  • Formular de contact personalizat
  • Adaugare Google Maps (localizare pe harta)
  • Optimizarea imaginilor pentru incarcare rapida
  • Buton de contact rapid de pe smartphone
  • Galerii foto si slideshow-uri

Optional, iti putem oferi creare de orice alte functionalitati WordPress pe care le doresti. Preturile acestora variaza in functie de complexitatea cerintelor.

Call Now Button