Creare Site De Prezentare

Creare site web - Firma din Bucuresti

Creare site de prezentare WordPress, de la firma Smart On Web din Bucuresti, ieftin, la pret de la 1200 lei. Iti oferim realizare de website-uri profesionale, Design de calitate si pentru crearea de magazin online.
In 2021, o afacere serioasa trebuie sa fie prezenta si in mediul online, dar nu oricum. Va fi ca o carte de vizita pentru firma ta si trebuie sa arate bine, sa fie usor de utilizat pentru orice posibil client, dar sa fie si sigur.
In aceasta pagina, noi iti vom explica pe larg oferta noastra. Daca vrei si alte informatii, mai detaliate si personalizate, ne poti contacta foarte usor.
creare site web prezentare - realizare website bucuresti

Firma realizare site de prezentare - Smart On Web din Bucuresti

Agentia noastra din Bucuresti, iti ofera creare site de prezentare, de calitate, dar si ieftin, la pret de la 1200 lei. Cu Smart On Web ai cele mai inalte standarde WordPress. In pretul acesta vei avea incluse foarte multe servicii profesionale, de care ai nevoie.

Serviciile pe care ti le vom prezenta detaliat, mai jos, sunt fundamentale pentru crearea unei afaceri in mediul online. Si toate sunt incluse in oferta noastra. Majoritatea firmelor din domeniu te taxeaza pentru ele, dar apeland la firma noastra din Bucuresti, tu le vei avea incluse gratuit.

Creare site de prezentare WordPress, profesional

Servicii profesionale

Afacerea ta este importanta. De aceea, cand vine vorba de pezenta in spatiul online, este recomandat sa alegi sa lucrezi cu profesionisti in domeniu. Oameni care sa iti ofere servicii de calitate, la standard inalt.

Retele Sociale

Este important ca firma ta sa fie online si pe Facebook, Twitter sau pe Google Business. Asa ca, noi ti le vom integra, de asemenea. Daca nu ai conturi pe aceste retele sociale, noi le putem crea pentru tine.

Design Responsiv

Te asiguram ca website-ul tau WordPress va fi perfect optimizat atat pentru mobil, cat si pentru tableta, laptop s pc. Acesta va arata la fel de bine pe orice dispozitiv si va fi la fel de usor de accesat.

Usor De Administrat

Chiar tu vei putea sa-ti administrezi website-ul tau WordPress foarte simplu. Va fi usor sa adaugi (sa inlocuiesti sau sa stergi) texte sau fotografii. Noi te vom consilia gratuit in aceasta privinta.

Ieftin

Consideram ca pretul de 1200 lei, pentru un site de prezentare profesional, este unul foarte bun, chiar ieftin. Profita de acest pret acum, pentru ca oferta noastra este valabila doar in luna aceasta.

Email Personalizat

Vei avea adresa ta de email personalizata cu domeniul tau. Iti oferim creare gratuita a unei adresa de mail in format: business, precum nume@domeniultau.ro, pentru a avea o identitate profesionala.

Alte functionalitati bonus, incluse in pret

  • Implementare Certificat SSL
  • Formular de contact personalizat
  • Adaugare Google Maps (localizare pe harta)
  • Optimizarea imaginilor pentru incarcare rapida
  • Buton de contact rapid de pe smartphone
  • Galerii foto si slideshow-uri

Optional, iti putem oferi creare de orice alte functionalitati WordPress pe care le doresti. Preturile acestora variaza in functie de complexitatea cerintelor.

Call Now Button