Administrare Site WordPress

Administrare site web

Aici vorbim despre serviciul de administrare site web. Acest serviciu li se adreseaza celor care nu au timp sa se ocupe de asta, preferand sa se concentreze mai mult pe gestionarea afacerii. Acestora, noi le putem oferi serviciile noastre de mentenanta site WordPress, la pret avantajos.

Gestionarea website-ului tau asa cum trebuie iti va aduce un mare plus in fata concurentei. Este o mare diferenta intre un website actualizat la zi si unul lasat de izbeliste. Stim ca iti doresti ca firma ta sa evolueze constant si pentru asta trebuie sa tina pasul si in mediul online. Acest spatiu este in continua schimbare si sigur nu ai vrea sa ramai in urma.

administrare site wordpress

Intretinere si mentenanta site WordPress

Daca nu ai timpul si rabdarea necesare pentru a te ocupa de administrarea si de mentenanta site-ului tau WordPress, noi iti venim in ajutor. Ne vom ocupa de toata partea tehnica asigurandu-te ca afacerea ta va fi si in online la standardele momentului, dar si in siguranta.

Iti vom sta la dispozitie pentru eventualele modificari pe care vrei sa le aduci afacerii tale in mediul online. Multe dintre aceste modificari pot parea simple, dar daca sunt facute gresit va pot compromite website-ul. Asadar, iata mai jos oferta noastra de administrare.

Administrare Text

Se intampla des ca proprietarii de website-uri sa isi doreasaca diverse adaugiri, modificari sau stergeri de text. Vom face noi aceste lucruri pentru dumneavoastra, rapid si in siguranta.

Siguranta

Spatiul web nu este un loc tocmai sigur. Zilnic au loc o multime de atacuri cibernetice. Incredintandu-ne noua mentenanta site-ului tau, poti sta linistit si din acest punct de vedere. Il vei sti mereu in siguranta.

Administrare Imagini

Se spune ca o poza face cat o mie de cuvinte. Imaginile pe care alegi sa le postezi reprezinta imaginea afacerii tale. De aceea, evolutia firmei tale ar trebui sa se reflecte si prin imagini noi adaugate constant.

Verificare Si Actualizare

Dupa ce e gata, un website nu trebuie lasat in voia sortii. Trebuie verificat si actualizat constant pentru a functiona optim. Noi ne vom ocupa si de actualizarea platformei si a plugin-urilor, la zi.

Adaugare Pagini

Cu timpul, cu siguranta vei dori sa adaugi pagini noi website-ului tau si sa le elimini pe cele care nu mai sunt de actualitate. Lasa pe seama noastra aceste modificari, fara nici o grija.

Conturi Noi De Email

Este posibil ca, in timp, sa vrei un alt cont de email cu numele site-ul tau. Sau poate vei dori altele noi, pentru asociati / angajati. Nu este nicio problema. Daca alegi administrare de la noi, ai inclus acest serviciu.

Call Now Button