Administrare Site WordPress

Administrare site web

Administrare site web WordPress, mentenanta si intretinere. Servicii adresate celor care nu au timp sau nu au un angajat care sa se ocupe de gestionare firmei in online si vor sa externalizeze aceste servicii catre o firma profesionala. Acestia suntem noi, Smart On Web, din Bucuresti.

O buna mentenanta a afacerii tale in online iti va aduce un plus in fata concurentei. Este o mare diferenta intre un website actualizat la zi si unul lasat de izbeliste. Stim ca iti doresti ca firma ta sa evolueze constant si pentru asta trebuie sa tina pasul si in mediul online. Acest spatiu este tot mai importantsi in continua dezvoltare. Sigur nu ai vrea sa ramai in urma.

administrare site web wordpress mentenanta intretinere

Intretinere, mentenanta si administrare site WordPress

Daca ai nevoie de profesionisti pentru intretinere, mentenanta sau administrare pentru site-ului tau web WordPress, te ajutam noi. Ne vom ocupa de toata partea tehnica asigurandu-te ca afacerea ta va fi in online la standardele momentului, dar si in siguranta. Mai mult, va avea si toate datele la zi.

Iti vom sta la dispozitie pentru orice modificari ai nevoie pentru afacerea ta online. Multe dintre aceste modificari pot parea simple, dar daca sunt facute gresit va pot compromite website-ul sau optimizarea SEO. Asadar, iata mai jos ce servicii ai incluse daca vei alege sa lucram impreuna.

Administrare text

Cel mai des, firmele isi doresc actualizarea la zi a informatiilor. Daca alegi serviciile noastre de administrare, vom face noi orice modificari, adaugiri sau stergeri de text. Rapid si in siguranta.

Mentenanta in siguranta

Spatiul virtual nu este un loc tocmai sigur. Zilnic au loc o multime de atacuri cibernetice. Cu intretinere si mentenanta pentru site de la noi, poti sta fara griji. Iti garantam 100% siguranta pentru afacerea ta online.

Gestionare imagini

Se spune ca o poza face cat o mie de cuvinte. Imaginile pe care alegi sa le postezi reprezinta imaginea afacerii tale. De aceea, evolutia firmei tale ar trebui sa se reflecte si prin imagini noi adaugate constant.

Intretinere si actualizare

Dupa ce e gata, un website nu trebuie lasat in voia sortii. Trebuie verificat si actualizat constant pentru a functiona optim. Noi ne vom ocupa si de actualizarea platformei si a plugin-urilor, la zi.

Adaugare pagini

Cu timpul, cu siguranta vei dori sa adaugi pagini noi website-ului tau WordPress sau sa le elimini pe cele care nu mai sunt de actualitate. Lasa pe seama noastra aceste modificari, fara nici o grija.

Conturi noi de E-mail

Este posibil ca, in timp, sa vrei un alt cont de email cu numele domeniului tau web. Sau poate vei dori altele noi, pentru asociati / angajati. Nicio problema. Daca alegi administrarea de la noi, ai inclus si acest serviciu.

Call Now Button